• 30 dagars öppet köp och returrätt
  • Prisgaranti - kolla oss först!

Dynor

Harald Nyborg erbjuder ett bra utbud av billiga dynor till dina utemöbler. Att sitta ute och njuta av den första vårsolen eller äta middag på altanen eller balkongen en varm sommarkväll är underbart och ännu skönare blir det med nya dynor till dina utemöbler. Harald Nyborg har prisvärda och fina trädgårdsdynor i många olika utföranden. Dynorna är tillverkade av tåliga material och är bekväma att sitta på. Vi rekommenderar även att du investera i en smart förvaring till dina nya dynor.

Läs mer
Produkter
Du har sett 30 av 30 totalt
Du har sett 30 av 30

FAQ – vanliga frågor

  1. Var kan jag förvara mina trädgårdsdynor?
    Trädgårdsdynor förvaras bäst i torra och mörka miljöer så att de inte skadas av fukt och onödig missfärgning från solen. Det är därför självklart att köpa en dynbox där du kan förvara dina trädgårdsdynor så bra som möjligt och optimalt. Hos Harald Nyborg har vi ett stort utbud av dynboxar med snygg design.
  2. Vilka trädgårdsdynor kan jag få till mina trädgårdsmöbler?
    Hos Harald Nyborg har vi ett stort utbud av trädgårdsdynor för olika trädgårdsmöbler, både till låga och höga trädgårdsstolar, soffor, pallsoffor, loungesoffor, solstolar och hängstolar. Alla våra trädgårdsdynor är gjorda av läckra material, vacker design och med bra sittkomfort, så att du kan sitta bekvämt och njuta av det fina vädret i trädgården eller på terrassen.
  3. Hvor kan man købe hynder til en solvogn?
    Hos Harald Nyborg har vi et stort sortiment af havehynder, heriblandt også hynder til solvogne og solsenge. Alle vores hynder har høj komfort og holdbarhed, så du kan nyde dine stunder i solen uden at gå på kompromis med kvaliteten. De er ydermere lavet i slidstærkt stof, så du kan have glæde af dine havehynder i lang tid.

Gör din uteplats bekvämare och snyggare med nya dynor

Härliga sommarkvällar tillbringas ofta på uteplatsen eller i trädgården - och du kan göra dem ännu mysigare med nya, snygga och bekväma dynor till dina trädgårdsstolar. Kanske behövs nya trädgårdsdynor just för att de gamla har blivit slitna och blekta efter många års användning. Byt ut de gamla trädgårdsdynorna och hitta nya som bättre matchar ditt trädgårdsbord, dina trädgårdsstolar och annan utomhusinredning. Oavsett vilket kommer dina nya trädgårdsdynor väl till pass när du får gäster.

Hitta dynor till trädgårdsstolar och andra stolar hos Harald Nyborg

Hos oss på Harald Nyborg hittar du en mängd olika snygga och praktiska dynor som kan göra det ännu lyxigare att njuta av sommaren, oavsett vilken inredningsstil du har. Vissa varianter finns endast som sittdynor, medan andra fungerar som både rygg- och sittdynor och dessutom finns med praktiska resårband eller knytband för att fästa dynan i sitsen.

Vårt utbud på den här sidan passar också perfekt till köks- eller matsalsstolarna. Köp gärna samma typ av dynor för att skapa en röd tråd mellan inne och ute. Glöm inte en väderbeständig dynbox för förvaring för dina dynor.