• 30 dagars öppet köp och returrätt
  • Prisgaranti - kolla oss först!

Trädgårdsstolar

Det känns snabbt som lyx när vi kan röra oss utomhus med bara armar. Med snygga och bekväma trädgårdsstolar kan du snabbt optimera denna känsla av lyx och välbefinnande. Om du letar efter en bra trädgårdsstol kan du hitta dem på den här sidan.

Läs mer
Produkter
Du har sett 25 med 25 totalt
Du har sett 25 med 25

FAQ – vanliga frågor

  1. Tål trädgårdsstolar att stå ute året runt?
    Hos Harald Nyborg hittar du underhållsfria trädgårdsstolar som utan problem kan stå ute året runt, då de tål vind och väder som årstidernas växlingar medför. Bland våra underhållsfria trädgårdsstolar kan du bland annat hitta trädgårdsstolar i plast och i Non-Wood, vilket är ett väderbeständigt konstmaterial som ser ut som trä, men som inte kräver något underhåll.
  2. Vilka trädgårdsstolar är mest bekväma?
    Hos Harald Nyborg hittar du många bekväma trädgårdsstolar med både fotstöd och justerbara ryggstöd samt solstolar som bidrar till ökad sittkomfort. Om du skulle vilja ge din trädgårdsstol lite extra sittkomfort kan du utforska vårt utbud av trädgårdsdynor så att du får en extra mjuk sits att sitta på när du ska njuta av det fina vädret.

Din avslappnade och bekymmersfria sommar börjar med trädgårdsstolar från Harald Nyborg

På Harald Nyborg har vi ett brett sortiment av trädgårdsstolar. Du kan till exempel ta en titt på fina trädgårdsstolar med ryggstöd som kan justeras för att passa dina behov. Det kan också ge dig en känsla av välbefinnande när du inte behöver oroa dig för att underhålla dina trädgårdsmöbler - ta då en titt på den enkla och charmiga caféstolen med rygg och sits i väderbeständigt material. Om du vill ha det riktigt lyxigt i din trädgård eller på din uteplats kan du investera i en komplett uppsättning loungemöbler.

Vi har billiga trädgårdsstolar för alla behov

Vi på Harald Nyborg erbjuder ett brett sortiment av trädgårdsstolar för alla behov och prisnivåer. Vi har trädgårdsstolar som är stapelbara, vilket gör det enkelt att förvara möblerna när sommaren är över. Om du har en mindre balkong är den hopfällbara stolen en möjlig lösning vilket det även är om du behöver extra stolar för olika fester eller för den där extra gästen, För detta har vi även flera olika modeller av smarta hopfällbara bord.