Hjulsidor

Navkapslar och hjulsidor kan lossna, spricka och gå sönder och då behöver du köpa nya. Det behöver faktiskt inte ens vara så att de har gått sönder, ibland vill man bara snygga till sin bil lite. En ny navkapsel eller hjulsida är ett smart knep för att förändra stil och utseende på bilen. En annan bra sak med navkapslar är att de hindrar grus, småstenar och annan smuts från att komma in i hjulet. Här på Harald Nyborg handlar du enkelt och smidigt navkapslar och hjulsidor online. Mät först vilken storlek du behöver, kanske hjulsidor eller navkapslar som är 17 tum, 16 tum, 15 tum, 14 tum eller 13 tum? Vi har ett brett sortiment så att du snabbt och enkelt hittar både en storlek och en stil som passar dig och din bil. Välj till exempel mellan silverfärgade och svarta hjulsidor. När du handlar online på Harald Nyborg får du alltid bra service, snabba leveranser och prisgaranti. Du läste rätt! Vi har prisgaranti. Det innebär att om du mot förmodan hittar samma produkt, alltså samma varumärke och modell, till ett billigare pris någon annanstans än det pris du hittar här hos oss på Harald Nyborg erbjuder vi ett billigare pris. Du har också alltid 30 dagars öppet köp med returrätt och kan välja att betala med faktura eller direktbetalning via vår samarbetspartner Klarna.

Läs mer
Filtrera sökning
Varumärke
 • (3)
Färg
 • (2)
 • (2)
GroupCode
 • (3)
Storlek (tum)
 • (3)
 • (3)
 • (3)
Visa endast varor som finns i lager
Produkter
Du har sett 3 av 3 totalt
Du har sett 3 av 3

FAQ – vanliga frågor

 1. Vad är navkapslar?
  Ett hjulskydd är en dekorativ produkt vars syfte är att täcka och skydda hjulet
 2. Hur monteras navkapslar?
  Som tur är är det enkelt att montera dina navkapslar. Du trycker helt enkelt fast navkapseln ordentligt på hjulets metallfälg, med ett jämnt tryck hela vägen runt.
 3. Vilken storlek ska en navkapsel ha?
  När du köper nya navkapslar är det viktigt att se till att de har samma storlek som ditt hjul på bilen

Snökedjor för ett bra grepp på vintervägar

Här hittar du även ett brett sortiment av snökedjor till din bil. Med snökedjor på däcken får du ett bättre grepp på körbanan när det är snö, is och halt ute. Snökedjor är utformade för att enkelt kunna monteras på däcken och de ger ett bra grepp på vintervägar. Du får helt enkelt en bättre och säkrare väghållning. Snökedjor ska inte användas på barmark, det ökar slitaget på både vägen och däcken.

Smidig förvaring av däck

När du ska förvara dina sommardäck eller dina vinterdäck i ett garage eller i ett förråd finns det flera alternativ för praktisk och smidig hjul- och däckförvaring. Förvarar du däcken smart slits de mindre och du håller snyggt och rent omkring dig. Vi erbjuder även smarta däckpåsar med bärremmar som kan användas vid förflyttning av vinter- eller sommardäck mellan till exempel verkstaden och garaget. Är det dags att investera i nya billiga hjulsidor eller navkapslar antingen för att de gamla har gått sönder eller för att du vill fräscha upp bilen? Planerar du en härlig vintersemester och vill vara på säkra sidan och köpa ett par snökedjor till bilen? Eller letar du helt enkelt efter en praktisk däckförvaring till dina sommardäck eller vinterdäck? Välkommen att köpa snygga och praktiska navkapslar, hjulsidor, snökedjor samt smart däckförvaring på Harald Nyborg. Om du har några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst.