Insektsnät och aluminiumnät

Hitta insektsnät och aluminiumnät för avskärmning här på denna sida. Insektsnät, myggnät och flugnät kan monteras på både dörrar och fönster, och ser till att insekter hålls utanför, men tillåter samtidigt vädring och ventilation. Särskilt på sommaren kan du besväras av flugor, myggor och andra insekter som kan vara till stort besvär. Installerar du flugnät eller myggnät på dörrar och fönster hålls insekterna effektivt utanför, så att du slipper sommarens största irritation. Tillverkaren Rancho erbjuder bland annat flugnät och aluminiumnät i rullar som finns i olika storlekar och höjder från Harald Nyborg. Ta en närmare titt på utbudet av insektsnät och aluminiumnät på denna sida. Om du besväras mycket av insekter, kolla in våra insektssprayer.

Läs mer
Filtrera sökning
Pris
Varumärke
  • (2)
GroupCode
  • (2)
  • (2)
  • (2)
  • (2)
  • (2)
Material
  • (2)
Visa endast varor som finns i lager
Produkter
Du har sett 2 av 2 totalt
Du har sett 2 av 2

Vi säljer effektiva insektsnät

Insekter kan vara till besvär i många sammanhang. Du har säkert upplevt att en mygga har börjat surra runt i sovrummet precis när du är på väg att somna – eller vaknar av att en fluga kryper runt på din arm. Flugor, myggor och liknande kan också störa när du behöver koncentrera dig som mest. Man kan vara upptagen med att jobba vid datorn – när plötsligt en geting kommit in och då kan det vara svårt att hålla fokus. Lyckligtvis är lösningen på de många problem som insekter kan orsaka enkel. Ett insektsnät är allt som behövs. Och med ett effektivt insektsnät har du lyckligtvis fortfarande möjlighet att skapa god ventilation så att det inte blir för varmt så att du kan hålla ett bra inomhusklimat. Har du en större trädgård kan du med fördel placera ett insektshotell på baksidan av trädgården, så söker insekterna sig dit istället för in i ditt hus eller terrass.

Hitta rätt insektsnät här

Snart är det över med insekter som stör din sömn och sitter på maten i ditt eget hem. Vår leverans av insektsnätet går snabbt, så innan du vet ordet av blir det lättare att fokusera på allt det fina med sommaren.