• 30 dagars öppet köp och returrätt
  • Prisgaranti - kolla oss först!

Byxor och overaller

Arbetskläder ska vara praktiska, slitstarka och av hög kvalitet, och Harald Nyborgs sortiment av arbetsbyxor och overaller uppfyller dessa krav och kvaliteter. På den här sidan hittar du arbetsbyxor och overaller för både män och kvinnor i hög kvalitet, så att du enkelt kan få jobbet gjort - oavsett om det är hemma i trädgården eller på jobbet.

Läs mer
Produkter
Du har sett 12 av 12 totalt
Du har sett 12 av 12

Arbetsbyxor, hantverkarbyxor och overaller i fantastisk kvalitet

Den gemensamma nämnaren för Harald Nyborgs sortiment av arbetsbyxor och overaller är den fantastiska kvalitet som de är tillverkade i. Den viktigaste faktorn när det gäller arbetskläder är att de ska vara praktiska och slitstarka, oavsett om de används hemma i trädgården eller professionellt där de utsätts för mycket slitage. Därför har våra arbetsbyxor och overaller bra funktioner som knäfickor, knäskydd och slitstarka material som är utformade för att förbättra ditt arbetsflöde. Så att du är fullt utrustad tills nästa gång du behöver en ny arbetsbyxa eller overall. Du får också gärna ta en titt på vårt sortiment av arbetshandskar och skyddsskor.


Arbetsbyxor och overaller för både män och kvinnor

Arbetsbyxor och overaller används vanligtvis för arbete där praktiskt och slitstarkt material och hög kvalitet är ett krav och en nödvändighet. Därför är Harald Nyborgs sortiment av arbetsbyxor och overaller tillverkade av erkända varumärken som inte kompromissar med kvalitet eller funktionalitet. När du köper arbetsbyxor och overaller från erkända varumärken som Bulloch och Engel kan du vara säker på att allt fungerar som det ska, och lyckligtvis kan dessa arbetskläder användas av både män och kvinnor.


Byxor för målning, trädgårdsarbete, byggprojekt och mycket mer

Oavsett om du äger ditt eget hus, trädgård eller fritidshus - eller hyr en lägenhet - behöver ditt hem regelbundet underhåll och renovering både invändigt och utvändigt. Då är det viktigt att du har rätt arbetskläder så att dina kläder inte blir fläckiga av färg, gräs eller något annat. Och med rätt arbetsbyxor får du även plats med verktyg, penslar och liknande. Vi säljer byxor och overaller i olika färger och storlekar - och för både män och kvinnor. Behöver du trädgårdsredskap eller verktyg så har vi även det på lager.