• 30 dagars öppet köp och returrätt
  • Prisgaranti - kolla oss först!

Rabattkanter

Läs mer
Filtrera sökning
Pris
Varumärke
  • (4)
Färg
  • (1)
  • (2)
Visa endast varor som finns i lager
Produkter
Du har sett 5 med 5 totalt
Du har sett 5 med 5

FAQ – vanliga frågor

  1. Vad är en rabattkant?
    En rabattkant gör det lättare att underhålla bäddar och gräsmattor så att ogräs inte sprider sig. Det gör det också lättare att få en snygg och rak kant till gräsmattan.
  2. Hur används rabattkant?
    Syftet med rabattkant är att skärma av bädden och till exempel hålla gräset borta från bädden.

Avgränsning enkelt och budgetvänligt

Om du har gröna fingrar och gillar att spendera tid i trädgården kan du säkert ha nytta av den här sidan, där vi presenterar vårt utbud av rabattkanter. Med en rabattkant kan du enkelt och budgetvänligt avgränsa dina rabatter från gräsmattan, så att du slipper att gräset och rabatterna snabbt blir ett. Rabattkanter gör det lättare att underhålla både rabatterna och gräsmattan så att ogräs inte sprider sig. Det gör det också lättare att få en snygg kant mot gräsmattan. Dessutom gör det trädgården lätt att ha att sköta om, då du enkelt kan montera dem med plastspett, och de så småningom kommer att växa fast i gräset, precis där du har placerat dem. Generellt sett gör rabattkaner det enklare att hålla isär rabatter och gräsmattor och hindrar även ogräs från att spridas från det ena till det andra.

Hur man installerar en rabattkant

Som tur är går det både relativt enkelt och snabbt att installera rabattkanterna. Vet du i förväg att du ska göra långa och raka kanter rekommenderar vi att du börjar med att dra ett snöre längs kanten. Efter det ska du använda en spade eller en kantskärare för att göra en fog för kanten. Kantskäraren kan vara lite enklare att använda än spaden eftersom den har ett plant blad och en sned kant, vilket gör det lättare att sticka ner i jorden. Du kan sedan lägga en bräda längs snöret, använda brädan för att styra spaden och sticka ner den längs kanten. Här är det viktigt att se till att du är är tillräckligt djupt för att skära igenom gräsrötterna och att din valda kant kan komma ner till det djup du önskar. Du är nu redo att montera kanten, vilket du gör genom att trycka ner rabattkanten i marken. Lycka till!