• 30 dagars öppet köp och returrätt
  • Prisgaranti - kolla oss först!

Plattor och underlag

Vill du lägga trall eller kanske konstgräs på din terrass eller balkong? Hos Harald Nyborg erbjuder vi konstgräs, trall, kanter, kompositplattor. Så att du har en snygg och fin yta att placera dina trädgårdsstolar, bord eller andra loungemöbler på.

Läs mer
Produkter
Du har sett 8 av 8 totalt
Du har sett 8 av 8

FAQ – vanliga frågor

  1. Vilka plattor ska jag välja?
    När du ska välja nya plattor till dina uteplatser är det fördelaktigt att välja efter dina behov och önskemål. Våra akaciaträplattor är tilltalande för ögat och ser vackert ut på utomhusområden som t ex balkonger. Konstgräs är dekorativt och praktiskt för din uteplats, terrass eller balkong, medan konstgräs med dränering är idealiskt för förtältet, verkstaden, husvagnen eller garaget.
  2. Hur underhåller du kakelplattor och underlag?
    Underhåll av kakel och olika underlag beror på vilken typ du väljer. För minimalt underhåll kan du med fördel välja vår kompositplatta och vill du ha ett helt underhållsfritt material kan du välja från vårt utbud av konstgräs. Våra vackra träplattor av akaciaträ underhålls med terrassolja.

Skapa mysiga utemiljöer med rätt underlag

Det finns många sätt att skapa mysiga utemiljöer på. Ett sätt är att välja en markbeläggning som passar din omgivning och önskade stil. Till exempel kan konstgräs ge en rustik, lantlig look, medan trallplattor kan ge en mer modern, minimalistisk look. Du kan också skapa en mysig atmosfär genom att integrera belysning i området, eftersom det kan bidra till att skapa en mysig och inbjudande atmosfär på kvällarna. Slutligen kan du också använda växter och blommor för att ge liv och färg till området. Det kan handla om att plantera blommande buskar och träd eller att skapa små rabatter eller krukor med blommor och grönt.

Harald Nyborg gör det lätt och enkelt

Att lägga ett bra underlag i trädgården, på balkongen eller vid husvagnen behöver inte kosta en förmögenhet eller vara komplicerat. Innan du lägger ett underlag utomhus finns det några saker du behöver ta hänsyn till eftersom det utsätts för väder och vind. Det är viktigt att du väljer ett underlag som är avsett för utomhusbruk. Du behöver förbereda ytan genom att ta bort eventuella ojämnheter och rengöra den noggrant. Ett bra tips är att lägga ett dräneringsskikt om det behövs för att säkerställa att vatten kan rinna bort från underlaget. När du börjar lägga ditt golv eller konstgräs är det en bra idé att börja med att lägga plattorna längs en vägg så att de passar ihop som ett pussel. Du kan behöva kapa några av brädorna till rätt storlek. Avsluta med att lägga eventuella kantlister runt golvets kant.

Fördelen med denna typ av underlag är att det kan tas bort och bytas ut individuellt om de är skadat eller behöver bytas ut. Om du tröttnar på ditt golv på balkongen, i trädgården eller i husvagnen är det enkelt att ta bort och ersätta med något annat.