• 30 dagars öppet köp och returrätt
  • Prisgaranti - kolla oss först!

Solstolar och solsängar

Solstolar inbjuder till avkoppling och en mysig stämning under bar himmel. Därför har Harald Nyborg sammanställt ett stort urval av solstolar och solsängar som gör att du kan koppla av på vilken terrass som helst.

Läs mer
Produkter
Du har sett 7 med 7 totalt
Du har sett 7 med 7

FAQ – vanliga frågor

  1. Var kan man köpa dynor till en solvagn?
    Hos Harald Nyborg har vi ett stort utbud av trädgårdsdynor, inklusive dynor till solstolar. Alla våra trädgårdsdynor har bra sittkomfort och är gjorda i vackra och enkla design. De är också gjorda av slitstarkt tyg, så att du kan njuta av dina trädgårdsdynor länge.
  2. Vilka material kan man få solsängar i?
    På Harald Nyborg säljer vi solsängar i aluminium, plast och rotting så det finns något för alla. Se till exempel våra lyxutgåvor av solvagnar i rotting, där två personer kan sova. Alla våra solsängar är av bra kvalitet och vacker design, så du kommer gärna att ha dem stående framme.

Solstol för dig som vill ta det lugnt

Om du drömmer om en avkopplande sommar är en solstol det perfekta valet - och ett bra komplement till de mer vanliga trädgårdsmöblerna. Du kan lägga dig ner och slappna av. Vill du läsa, vila eller ta en tupplur? Allt detta är möjligt. Varför inte titta närmare på modellen som har praktiska hjul, vilket gör det extra enkelt att flytta runt solsängen i trädgården och på terrassen. Men kanske är du mer intresserad av en modell som är lätt att stapla eller som kräver minimalt med underhåll? Här hos oss på Harald Nyborg hittar du lätt den modell i det material som passar dig bäst.

Hitta bekväma solstolar hos Harald Nyborg

Vi har många olika typer av solstolar, så det finns en som passar just dig. Om du vill ha en särskilt lyxig upplevelse rekommenderar vi en loungestol. Den här modellen har en tjock dyna som höjer komforten ytterligare ett snäpp. Du hittar också den smarta och väderbeständiga solstolen i vårt urval.