• 30 dagars öppet köp och returrätt
  • Prisgaranti - kolla oss först!

Sågar, handsågar och bågfilar

Hos Harald Nyborg hittar du alltid ett stort urval av handsågar och bågfilar från en mängd olika högkvalitativa märken, inklusive Bahco, Irwin Industrial, Jack, Iwrin Jack, Viking, Stanley och Mitsutomo. Oavsett vilka projekt du behöver din nya såg till har vi ett brett urval av handsågar, som alltid är tillverkade i professionell kvalitet och som är bra för sågning i alla typer av träbaserade material, såsom klöver, spånskiva och plywood. Hos Harald Nyborg kan du också hitta ett urval av ringsågar, till vilka du alltid kan köpa extra blad till om originalbladet skulle bli slött. Ta en titt på vårt stora utbud, där du enkelt kan hitta en såg som passar just dina behov.

Läs mer
Produkter
Du har sett 24 av 24 totalt
Du har sett 24 av 24

Handsågar för trämaterial

Det finns flera typer av sågar, varav inte alla är för trä. Så du kan köpa sågar som fungerar för sågning av trämaterial, metall och till och med plast. På Harald Nyborg säljer vi sågar som fungerar för alla dessa material, så du kan definitivt hitta den såg som passar dina behov. Speciellt vårt urval av handsågar för trä är stort och kan till och med köpas från extremt välkända märken – inklusive handsågar av märkena Bahco och Mitsutomo, som garanterar att du får en bra kvalitet. Dessutom säljer vi yxor och verktygssatser i samma fabrikat som du kanske redan äger, eller kan köpa och dra nytta av.

Hängsågar och tillbehör

Hängsågar används för samma ändamål som en vanlig såg, men är ändå lite mer praktiska. I många fall kommer du att upptäcka att formen på ringsågar gör dem lättare att hantera och att du därför blir mindre trött i handen när du sågar. Vi rekommenderar därför särskilt bågfilen för de stora uppgifterna, även om det naturligtvis också är en fråga om preferenser. Dessutom säljer vi många andra produkter för bearbetning av trä, såsom slippapper och skrapor, så att du alltid kan hitta det du behöver för den kommande uppgiften.