• 30 dagars öppet köp och returrätt
  • Prisgaranti - kolla oss först!

Lagerhyllor

Bra förvaringsmöjligheter är A och O för att hålla ett rum, ett förråd eller ett garage organiserat och städat. Med många prylar och verktyg eller stora volymer lagervaror kan det ibland vara svårt, men med en praktiskt och smart utformad lagerhylla har du kommit en bra bit på vägen. Välkommen att skrolla runt bland vårt utbud av prisvärda förvaringshyllor och förvandla ditt lager, garage eller din verktygsbod till en organiserad dröm.

Läs mer
Filtrera sökning
Pris
Varumärke
  • (4)
Färg
  • (2)
  • (2)
  • (4)
Visa endast varor som finns i lager
Produkter
Du har sett 33 av 33 totalt
Du har sett 33 av 33

Smarta och prisvärda lagerhyllor

Alla hem och arbetsplatser behöver förvaring. Ett hyllsystem med smarta och platsbesparande hyllor är mycket praktisk att ha till exempel i ett garage, i ett förråd eller i en lagerlokal. På varje förvaringshylla kan du enkelt stapla dina prylar och verktyg. Låt var sak ha sin plats så går det snabbt och enkelt att hitta vad du söker och det sparar både tid och energi. Komplettera gärna med smarta förvaringsboxar, krokar, korgar och lådor. Vad finns det då för olika förvaringslösningar? Det finns bland annat lagerhyllor i trä och förvaringshyllor i metall. Hyllor i metall passar extra bra i ett garage. De har en stabil konstruktion och är pulverlackerade för att förhindra rost och repor. Lagerhyllorna du hittar här på Harald Nyborg finns i olika bredder och höjder. Det gör det smidigt att hitta en hylla som passar perfekt till just ditt garage eller förråd och du får snabbt en god överblick över dina saker. När allt har sin bestämda plats blir det lättare att hålla ordning och du kan arbeta mer effektivt. Att skapa förvaring på höjden gör dessutom att du får en renare golvyta. Lagerhyllorna har justerbara hyllor och kan därför placeras efter de förvaringsbehov som finns. Det finns även lagerhyllor anpassade efter hörn för att utnyttja hela utrymmet optimalt. En lagerhylla kan även bli en snygg inredningsdetalj i ett kök. Det ger en häftig industrikänsla och på de tåliga hyllorna kan du förvara allt, från porslin och glas till kokböcker och köksmaskiner.

Beställ billiga hyllor till förvaring enkelt och smidigt online

Vi erbjuder hyllor av metall och trä med hög hållbarhet och stabilitet, och många är designade med flyttbara hyllplan så att du kan placera dem precis så som du önskar. Oavsett om du har en stor lagerlokal eller en liten verktygsbod som behöver organiseras har Harald Nyborg en passande förvaringshylla. Köp en eller flera och skapa det hyllsystem som du behöver för att erbjuda tillräcklig förvaring för dina verktyg, redskap och tillbehör. Här på Harald Nyborg handlar du billiga lagerhyllor smidigt online. Du slipper med andra ord frakta hem lagerhyllorna själv, vilket är väldigt skönt att slippa – lagerhyllor kan vara både tunga och otympliga. Låt oss göra jobbet! Du klickar i de hyllor du önskar i vår webbutik, väljer det betalningsalternativ som passar dig bäst och sedan skickar vi hem din beställning till dig. Enkelt, snabbt och smidigt!