Svetsutrustning

Om du är en person som är stolt över att ordna med reparationer och liknande hemma i din egen verkstad, kommer du förmodligen att bli nöjd med varorna på den här sidan. Här tar vi fram vettiga märken för din nästa svetsenhet. Du hittar modeller som är redo direkt, tack vare varmstart – smart, eller hur? Sedan kan du ställa din nya svetsenhet bredvid din verktygsvägg så att dina vänner kan bli avundsjuka. En svetsanordning kan uppgradera vilket förråd som helst till en riktig verkstad. Så om du är redo att ta ditt gör-det-själv-arbete till nästa nivå har du kommit till rätt ställe.

Läs mer
Filtrera sökning
Visa endast varor som finns i lager
Produkter

Svetsutrustning till bra priser

Här kan du se en översikt över våra många svetsenheter. Dessa kan köpas i olika versioner, storlekar och med olika egenskaper. Det finns alltså också en skillnad i pris, men innebär att du kan köpa exakt den typ du behöver. Om du inte kräver så mycket av din svetsutrustning kanske du vill titta på versioner till låga priser. Om det däremot är en stor svetsanordning med massor av egenskaper du letar efter, så kan dessa också hittas här på sidan. Dessa kostar naturligtvis mer, men priset är fortfarande lågt, med tanke på den fantastiska funktionaliteten.

Håll dig säker under svetsningen

Vid svetsarbete med svetsutrustning är god säkerhet särskilt viktig. Här är det framför allt ögon och ansikte som måste skyddas. Vanliga glasögon räcker inte till och du måste därför använda svetshjälm. Med den här kan du skydda hela ansiktet från gnistor och, viktigast av allt, ögonen. Dessutom finns det även ett antal svetstillbehör som du kan använda för att underlätta arbetet, vilket också leder till säkrare svetsning. Om du köper dessa är du skyddad enligt säkerhet. Dessutom hittar du även andra nödvändigheter som svetselektroder här på Harald Nyborg.