Vardagsrum

Här hittar du ett urval av möbler för ditt vardagsrum, så att du kan skapa en bekväm, elegant och funktionell atmosfär. Se vårt utbud av inredning till vardagsrummet här.

Läs mer
Filtrera sökning
Visa endast varor som finns i lager
Produkter

FAQ – vanliga frågor

  1. Vilken soffa ska jag välja?
    Din soffa måste passa dina behov och det utrymme du har tillgängligt. Det är viktigt att fundera över vilket material möbeln ska ha och hur de ska användas. Det är rummet som avgör vilken typ av soffa du har plats för och vart möbeln kan placeras.
  2. Hur rengör jag min soffa?
    Det finns olika sätt att rengöra och desinficera din soffa på, beroende på vilket material den är gjord av. Normalt sätt kan du få bort damm och smuts med en dammsugare eller en mjuk kvast. Se till att dammsuga alla kanter, springor och fransar, eftersom detta kan vara en uppsamlingsplats för smuts. Använd ett speciellt läderrengöringsmedel för att rengöra lädersoffor och rengöringsmedel för konstläder för att rengöra konstlädersoffor. Följ anvisningarna på förpackningen för bästa resultat. Det är en bra idé att testa rengöringsmedlet på ett litet, gömt område först för att säkerställa att det inte skadar soffans färg eller yta. Det är också en bra idé att läsa eventuella skötselråd som följer med soffan då det kan finnas specifika instruktioner om hur man rengör just den soffan.
  3. Stor eller liten soffa?
    För många är soffan en viktig möbel i hemmet. Det är platsen där du kan koppla av och slå dig ner efter en lång dag. Välj en soffa som passar ändamålet, oavsett om den ska vara bekväm när du har gäster, eller fungera som en friliggande soffa för avkoppling. Naturligtvis måste du välja en stil som passar ditt hem och din personliga smak bäst. På Harald Nyborg har vi soffor i många olika utföranden, så det finns något för alla smaker.

Møblér din stue til altid lave priser

I vores dagligstue-kategori finder du et bredt af sofaborde, sofaer, sofasæt, hvilestole, lænestole og loungestole, der kan tilføje komfort, stil og funktionalitet til dit hjem. Disse møbler er designet til at skabe et behageligt og afslappende opholdsområde, hvor du kan slappe af, underholde gæster eller nyde din yndlingsbog eller film. Sofabordet og sofa er hjørnestenen i de fleste stuer og tilbydes i forskellige størrelser, stilarter og materialer. Hvis du ønsker en mere sammenhængende og koordineret indretning, kan et sofasæt være ideelt til dig. Hvilestole, lænestole og otiumstole er perfekte til afslapning. Disse stole tilbyder god støtte og komfort. Uanset om du ønsker en stor, blød sofa, et koordineret sofasæt, en behagelig hvilestol, lænestol eller otiumstol, kan du finde et bredt udvalg af møbler til din stue her.

Se vores kategori med bogreoler og vægreoler her, hvis du mangler opbevaring til din stue.