• 30 dagars öppet köp och returrätt
  • Prisgaranti - kolla oss först!

Möbler

På Harald Nyborg säljer vi många produkter som kan göra din vardag mycket enklare. Om du till exempel behöver en badstol till badet hittar du den här på sidan. Det kan vara ett bra hjälpmedel om du behöver stöd eller att sitta ner när du behöver duscha. Dessutom har vi även ett antal andra produkter som hjälper dig hemma, till exempel vår seniorstol. Det fina med den här är att den hjälper dig att resa dig från stolen, vilket kan bidra för att göra dig mer självständig om du annars har svårt med detta. Om du är äldre, eller på annat sätt begränsad i dina rörelser, kan det vara vettigt att ta en titt på sidan här. 

Läs mer
Filtrera sökning
Pris
Varumärke
  • (3)
Färg
  • (1)
  • (1)
  • (3)
Visa endast varor som finns i lager
Produkter
Du har sett 3 med 3 totalt
Du har sett 3 med 3

Stödmöbler för hemmet

På den här sidan hittar du ett stort urval av möbler som används som hjälpmedel. Här hittar du smarta badstolar, seniorstolar och många andra möbler. De är tillverkade med kvalitet och pris i åtanke, vilket gör att de kan användas säkert av alla – samt köpas till rimliga priser.


Hjälpmedel för badrummet

Det kan finnas många anledningar till att du behöver hjälpmedel i badrummet. Om du har svårt att stå upp under en längre tid, eller allmänt har dålig balans, kan det vara praktiskt med olika möbler inom personliga hjälpmedel. På den här sidan hittar du bland annat de mycket enkla badstolarna, samt modeller med ryggstöd. Dessutom hittar du en toalettställning, som gör det enkelt att sätta sig ner och resa sig från toaletten.