Murbrukshinkar & baljor

Billiga hinkar är alltid bra att ha hemma till olika projekt. Här på Harald Nyborg kan du hitta plastbaljor och murarspann i olika storlekar, med och utan handtag. Stora hinkar kan du använda till många olika saker, både i huset och i trädgården. Den största murarhinken rymmer 90 liter, men här hittar du också till exempel en murarhink som rymmer 65 liter och en mindre murarhink på 20 liter. De flesta murbrukshinkar är runda men vi erbjuder även en rektangulär hink. Vilket du väljer är en smaksak, en del tycker att det är enklare att arbeta med en rund hink, och andra föredrar en rektangulär. Oavsett vad du ska göra, bygga en uteplats, tvätta fasaden eller blanda murbruk i en hink, behöver du en stor balja. På Harald Nyborg köper du smidigt och enkelt stora baljor online, alltid till bra priser och med snabba leveranser.
Läs mer
Filtrera sökning
Pris
Färg
  • (6)
GroupCode
  • (6)
  • (6)
  • (6)
  • (6)
  • (6)
Material
  • (3)
Visa endast varor som finns i lager
Produkter
Du har sett 6 av 6 totalt
Du har sett 6 av 6

Stabil murbrukshink

För att dina olika bygg- och renoveringsprojekt ska gå enkelt och smidigt behöver du en del verktyg och redskap. En billig murarhink har många användningsområden. Ska du fixa till den gamla stenmuren på tomen, blanda färg för att måla om ett staket eller kanske gjuta något? Med en stabil murarhink blir bygget och målandet mycket enklare. En murarhink är en kraftig hink som klarar tunga vikter. Du kan bära sand och grus i hinken och du kan blanda betong i hinken. Välj om du vill ha en plastbalja med eller utan handtag. En murarhink är hållbar och tålig och kommer, om du tar hand om den ordentligt, att hålla i många år framöver. Se därför till att rengöra hinken när du har använt den. Det är särskilt viktigt om du har blandat betong eller liknande i den. Stelnar det blir det nämligen svårt att få bort.

Många användningsområden

En hink kan du använda till väldigt mycket. Vi har redan sett att den passar utmärkt till lite större murar- och målarprojekt, men en stabil och kraftig hink kan du använda till många fler saker än så. Borra till exempel några hål i hinken så kan den fungera som ett planteringskärl. Det går till exempel bra att gräva ner hinken i en rabatt om du vill plantera en växt som du inte vill ska breda ut sig.

Köp en murarhink på Harald Nyborg

Upptäck vårt stora utbud av murarbaljor här hos oss Harald Nyborg. Här kan du också beställa bland annat murarsnören, murarverktyg och spackelverktyg. Att handla i vår webbutik är snabbt, smidigt och enkelt, och du kommer snart att komma igång med dina projekt. Vi erbjuder alltid riktigt bra priser på alla våra produkter och självklart får du också 30 dagars öppet köp. Köp en hink idag och börja planera ditt nästa projekt. Lycka till!